Verhoog je sportprestaties met een kuur van anabolen

Door het gebruik van anabolen verhoog je je prestaties in de sportschool. Duizenden Nederlanders volgen dan ook regelmatig een speciale kuur. Bodybuilders slikken bijvoorbeeld het androïde middel Winstrol, terwijl Dianabol erg populair is op de fitnesschool. Het zijn slechts enkele middelen die verkrijgbaar zijn bij Anabolengids.

Topconditie voor de kuur

Een kuur van anabolen helpt je onder andere aan een beter gewicht en meer spiermassa. Het resultaat na een paar weken is verbazingwekkend. De tijd waarin je een anabolen kuur volgt wordt ‘on-cycle’ genoemd. ‘Off-cycle’ is niet zo verrassend de benaming voor de periode dat je geen anabolen gebruikt. Met enkele stappen maak je van elke kuur een succes. Zo is het belangrijk om voor het slikken van anabolen al in topconditie te zijn. De meeste personen zijn al een tijd actief bezig met hun lichaam voordat ze eraan beginnen. Een anabolen kuur is namelijk niet voor iedereen geschikt. Omdat het een vrij grote belasting is voor je lichaam, vormen anabolen bijvoorbeeld een risico voor hart- en vaatziektes.

Handel verstandig

Het volgen van een anabolen kuur kan absoluut geen kwaad, zolang je verstandig handelt. Neem bijvoorbeeld nooit teveel anabolen in wanneer je een beginner bent. Je weet dan nog niet welk effect de middelen hebben op je lichaam. Ook wordt het aangeraden om een kuur maximaal enkele weken te laten duren. Als je te lang androïde middelen slikt kun je namelijk te maken krijgen met bijwerkingen. Door teveel testosteron ontstaat er bijvoorbeeld teveel lichaamsbeharing, ook bij vrouwen.