Een dumbell is een soort staaf met gewichten er aan dat wordt gebruikt met sporten of beter gezegd om er voornamelijk spieroefeningen mee te doen. Je hebt twee soorten dumbells. Je heb dumbells waar je verschillende gewichten op kunt zetten maar je hebt ook dumbells dat in feite één gewicht is. Dumbells kunnen worden gebruikt bij het fitnessen, maar ook bodybuilding, allerlei soorten krachttrainingen of powerlifting. Je kunt dumbells kopen in de winkel waar je meer van dit soort dergelijke producten kunt kopen, maar je kunt dumbells ook kopen via het internet.

Het Dumbell assortiment van Fitnesskoerier.nl
Fitnesskoerier.nl biedt verschillende gewichten dumbells aan. Het begint met een set van dumbells van 1 t/m 5 kilogram. Deze kun je per stuk kopen en elk gewicht heeft een andere moderne kleur. Deze gewichten kun je kopen voor de prijs van 7,90 euro.  Voor de rest kun je steeds meer dumbells kopen, hoe meer gewicht hoe duurder. Ook kun je pakketten kopen met verschillende gewichten erin.

Het dumbell assortiment van Mijnfitnesswinkel.nl
De dumbells van Mijnfitnesswinkel.nl zijn chromen dumbells met een mooie verchroomde halter met een banaanvorming handvat. Met een banaanvorming handvat wordt bedoelt dat het middenstuk dikker is dan de zijkanten en de dumbell daardoor beter in de hand ligt. De dumbells worden per paar bij je thuis geleverd, je kunt dumbells kopen van 1KG tot steeds meer. Hoe meer KG hoe duurder de dumbells, maar dat is min of meer wel duidelijk. De dumbells zijn zwart met zilver.  Voor een dumbell met  1 KG betaal je €9,95.

Het dumbell assortiment van Fitnessapparaat.nl
Bij Fitnessapparaat.nl ben je op het juiste adres om dumbells te kopen. Deze sport webshop heeft al jaren lange ervaring binnen de fitness branche en dat heeft ervoor gezorgd tot positie van de grootste fitwinkel online. Je kunt er goede dumbells kopen of andere krachttraining elementen. Fitnessapparaat.nl levert je een breed assortiment aan fitnessartikelen.  Voor een dumbell van 1 KG betaal je bij Fitnessapparaat.nl €7.90.