5 kilo afvallen

Afvallen, het is voor velen een doel, een goed voornemen voor het nieuwe jaar of een eis die zij zichzelf stellen. Het begin is er namelijk al gauw, even 5 kilo afvallen. Het lijkt zo eenvoudig, dit kan echter wel eens vies tegenvallen. Er zijn vele diëten die je binnen een week, 10 dagen of soms zelfs een maand, 5 kilo laten afvallen. Voor velen is een maand al gauw te veel, zij willen namelijk snel resultaat zien en ervoor gaan. 5, 10, misschien wel 15 kilo. Het zijn allemaal doelen, maar velen van deze doelen worden echter nooit gehaald. Als jij wilt afvallen, moet je namelijk sterk in je schoenen staan, nee kunnen zeggen tegen eten en niet te beroerd zijn om te sporten. Het is dus een kwestie van goed gedisciplineerd zijn en je doelen echt willen nastreven.

Doelen en behalen
Doelen, iedereen heeft ze, alleen niet iedereen haalt ze. Vaak is het wel zo dat als jij echt een doel hebt waar je voor door het vuur wilt gaan, dan kan jij deze halen. Ieder doel is namelijk haalbaar, als je maar echt wilt. 5 kilo afvallen is van veel mensen dan ook een doel. Dit doel is vrij snel te halen als jij er echt voor wilt gaan.

Tips voor afvallen
Wij hebben een aantal tips op een rij gezet om jou snel en goed 5 kilo af te laten vallen in één week tijd. Het is erg belangrijk om te beginnen met het vervangen van je drankjes. Je drankjes bevatten doorgaans veel calorieën dan je zou verwachten en vaak verbrand. Ga dan ook voor drankjes die weinig tot geen suikers bevatten. 5 kilo afvallen, wordt namelijk erg lastig als je veel suiker drinkt. Ga daarnaast voor verse en lichte maaltijd. In de winter is het nooit verkeerd om voor een stevige winterkorst te gaan, deze houdt je namelijk warm. Maar verband jij dus ook sneller door deze warmte. In de zomer houdt je dit allemaal vast, ga daarom voor verse en lichte maaltijden die goed verteerbaar zijn.

Vervang je tussendoortjes
Vette snacks, lekkere zoete chocoladerepen en heerlijke chips, weg ermee! Deze bende wil je dus echt niet in je lijf hebben als jij gaat voor een gezonde en blijvende manier van afvallen. Eet tussendoor vers fruit of rauwe groente, hier zitten weinig calorieën in en het vult bovendien ook nog eens goed. Het kan af en toe wel eens minder lekker zijn dan je chocolatjes, maar denk maar eens vooruit als jij die 5 kilo lekker kwijt bent.

Vitaminen, mineralen & vezels!
Ja hoor, kom maar op. Hier met die vitaminen, mineralen, vezels en antioxidanten. Vul je lichaam maar met deze belangrijke voedingsstoffen. Deze stoffen heb jij namelijk nodig om gezond en fit te blijven. Deze voedingsstoffen kun je vinden in de gezondere etensproducten zoals groente, fruit en volkoren. Vind daarnaast vervanging voor je grootste troost. Iedereen heeft ze namelijk, iets dat hij of zij eet als ze verdrietig zijn, weg hiermee. Ga voor de groentes!