Goedkoop dumbells online kopen

Waarschijnlijk ben je wel bekend met het fenomeen dumbell. Al het niet zo is, is het wel handig om te weten wat een dumbell is voordat je goedkoop dumbells online kopen gaat. De letterlijke vertaling van een dumbell is Dump Bell, in het Nederlands betekent dat Domme Klok. Het apparaat werd toen die tijd gebruikt om klokken mee te luiden. Deze Dump Bell maakte zelf geen geluid, derhalve de naam domme klok.

Een dumbell is een halter met een gewicht dat eraan vast zit. Extra gewichten kunnen er wel nog aan bevestigd worden. Dumbells worden gebruikt bij diverse oefeningen. Je hebt ook dumbells die alleen een vast gewicht hebben en waar geen losse gewichten aan kunnen worden bevestigd. Dit soort is meestal goedkoper en wordt gebruikt voor de wat lichtere trainingen, ze worden vaak in sportscholen gebruikt. Al je thuis wilt gaan sporten is het aan te raden om dumbells te gebruiken waar je zelf telkens gewichten kunt hangen. Als je dumbells komt met een vast gewicht moet je veel dumbells kopen om een beetje fatsoenlijk te kunnen trainen.

Goedkoop of duur?
De prijzen van dumbells verschillen per aanbieder. De prijs heeft namelijk te maken met het materiaal van de dumbell, het model, het gewicht, het soort handgreep en of ze nieuw of tweede hands zijn natuurlijk. Online kun je heel veel dumbells kopen. De meeste zijn nieuw maar al neem je een kijkje op Marktplaats.nl zul je al heel wat goedkopere en tweede hands versies vinden. Dus goedkoop dumbells online kopen doe je op Marktplaats.nl of je neemt eerst een kijkje op vergelijkingssites.

Op vergelijkingssites kun je heel duidelijk de prijsverschillen zien. De kleine ‘plastic’ dumbells van 0,5 tot 2 kilo kosten rond de € 5 euro. Dan heb je de iets zwaardere chromen dumbells van 1 kilo tot 5 kilo, deze kosten gemiddeld € 10 euro. Zo lopen de prijzen rustig op. De dumbells van 5 kilo kosten rond de € 15 euro. De echte zware gewichten zijn heel prijzig en kosten al snel € 35 euro. Dubells zijn er in allerlei modellen dus de prijs is niet altijd zo eenvoudig te betalen, weet wat je zoekt. Ook is het zo dat iedereen een andere gedachte heeft over wat duur is en wat niet.